Prima pagina arrow Programul transversal Vizite de studiu – Activitatea cheie 1.1.
Programul transversal Vizite de studiu – Activitatea cheie 1.1.

Procentul  insemnat de elevi care paraseste  scoala ne-a determinat sa realizam, la nivelul colegiului, o serie de activitati si proiecte care se identifice cauzele abandonului scolar si sa elaboreze solutii de inlaturare a acestora.

Deoarece una dintre cauzele abandonului şcolar este constituită de absenteism, strategiile de intervenţie trebuie să vizeze  în principal calitatea intervenţiei instructiv-educative,  relevanţa metodelor şi stilurilor didactice pentru situaţiile cognitive ale elevilor.
Cred cu tărie ca o bună intervenţie a cadrului didactic prin însuşi procesul educativ pe care-l desfăşoară cu elevii poate constitui un mijloc de prevenire a părăsirii premature a şcolii.

Gasirea unor noi modalităţi de reducere a abandonului scolar este pentru mine o provocare, iar tema grantului “Tools for Improving and Developing Upper Secondary Education-MEASURES TO PREVENT SCHOOL FAILURE AND EARLY SCHOOL LEAVING”, o şansă.

Prof. Crisalinda Nona Irimia



Prevenirea abandonului scolar si parasirea timpurie a scolii Print E-mail

(Tools for improving and developing upper secondary education - Measures to prevent school failure and early school leaving )

Read more...
 

SmartLAB LTAS

Anunt

BURSE ȘCOLARE

RoEduSeis

Inscriere cresa nr. 9, 2023-2024

OFERTA EDUCAÈšIONALÄ‚

2022-2023

Brosura 2023-2024

Profesionalizarea carierei didactice - PROF

Fondul Stiintescu

Clubul de stiinte

Invatamant profesional

 

Program baza sportiva